Bruidegom Trouwkostuums en herenmode

Bruidegom mode

Tips trouwkostuum

Net zo belangrijk als de bruid en wel de bruidegom, en gelukkig zijn er dan ook heel wat aanbieders voor trouwkostuums. het meest gedragen trouwpak is het 3 delige met een mooi vest eronder. De kleuren van de kostuums zijn vaak in aarde tinten denk hierbij aan taupe, beige,lichtbruin,donkerbruin, antreciet, en blauwe asfaltkleuren. De meest populaire kostuums zijn de italiaanse, mede door de prachtige snit, alswel het materiaal. Vaak verkopen bruidszaken ook trouwkostuums, dit is wel zo makkelijk in de keuze voor de bruidegom, omdat de bruidsmodezaak weet welke trouwjurk de bruid heeft, zo kan het kostuum aan de bruid aangepast worden. Al is het niet de gewoonte dat de bruidegom de bruidsjurk mee uitzoekt, zo is het tegenwoordig wel heel normaal dat de bruid het trouwkostuum mee uitzoekt. De trouwkostuums worden steeds lichter van kleur met mooie prints in de stoffen. Kies een kostuum wat je door kan dragen, maar pas het wel aan aan de bruid de jurk.

De bruidegom heeft een ruime keuze voor zijn trouwkostuum. Hou je van een Italiaans kostuum of ga je voor de Hollandse couture, er zijn vele merken stijlen en kleuren trouwpakken. Ook vele herenmodezaken voeren hun eigen merk en lijn. Je hoeft echt niet meer in het zwart, de trendy kleuren zijn grijstinten, blauwtinten, bruintinten, denk aan de kleuren van de straat zoals de kleur van asfalt.

Meer onderwerpen

Bruidegom mode

Bruidegom mode

Niet alleen de bruid wil er goed uit zien op haar trouwdag. Het is belangrijk dat je een trouwkostuum kiest dat goed bij je past.
Het moet je goed staan, maar je moet je er ook lekker in voelen. Kies er eentje die zit als gegoten. Ga daarom naar een winkel waar ze er verstand van hebben en waar ze je goed kunnen adviseren.

Tips voor de bruidegom

Op trouwen-bruiloft lees je de leukste tips over de bruidegom, van het trouwkostuum tot de verzorging en de leukste trends!

Trouwkostuum Flevoland

Brouwers Mannenmode
Hommage
Klein Meulman
Masseus mode

Trouwkostuum Friesland

Douwe Beitema
First men
Lodewijk Mannenmode
Van der Gang
Setpoint

Trouwkostuum Gelderland

Bleijdestijn 
Bossenbroek 
Heezen mannenmode
Van de Schoot brugge

 

 

  •  

trouwpakken

Tips voor je trouwpak

Bij het kiezen van een trouwkostuum is het makkelijk wanneer je al een idee hebt van wat je wel en niet leuk vindt. Het is verstandig om je van tevoren alvast een beetje te oriënteren op internet. Maar ga niet meteen voor een te gekke coole stijl, neem of je aaanstaande bruid mee of iemand die weet wat de bruid draagt, want daar moet jij als bruidegom rekening mee houden.

Accessoires Trouwkostuum

Dutchties manchetknopen en stropdassen

Trouwkostuum Groningen

Felix Röben
Klugkist

Trouwkostuum Limburg

M Geilenkirchen
Jaquetsje
Paul Jacobs

Trouwkostuum Brabant

Black tie
Best Business mode
Bert Viel
De Louw Mode S
Lenssens
Peter Made
Van Tilburg
Veraa Mannenmode

 

 

 

Trouwkostuums

Welk trouwkostuum wordt het?

Je kunt ervoor kiezen dat jouw outfit een verrassing is voor de bruid. Maar tegenwoordig is dit niet altijd meer het geval, en gaat de aanstaande bruid ook mee met het uitzoeken van een kostuum voor de bruidegom. Maar andersom is het nog steeds een verassing voor jou, hoe de bruid eruit zal zien.

Trouwkostuum Noord Holland

G en G Special Size
Maison vd Hoogen verhuur
Martin Keers
Grootsmode
Rhons exclusive Amsterdam
Roka

Trouwpak Overijssel

Ab Lenters
HKC Hony Mode Z
Piet Zoomers
Tiecke Mulder

Trouwpak Utrecht

Broeckmans
Duetz Menswear
Dasje.nl
Jac Hensen Amersfoort

Trouwkostuum Zeeland

Diana Wieleman

Trouwkostuum Zuid Holland

Avenue 
Baston Trader herenmode
Buijsse Modehuis
Countryhouse
Middeldorp mannenmode
Nuovo
Rijcken
Peter v. Soest 
Santerello styled for men